Friday, July 16, 2010

Going Retro Are We?



So, the new home kit for the 2010-11 season was unveiled today. And as most of us will agree, well me personally thinks, looks a bit....hmmmm. With the 70's and early 80's as the sumber inspirasi, the retro look is back.

Don't get me wrong. I like the retro look. It's always good to remember the history and look good and cool at the same time. But this one...I just don't know. Those white coloured collars...this is a football kit, not a polo shirt. And if you really nak jugak the collars, same colour boleh? Why have to stand out like a sore thumb?

Some more shots of the new kit...and seriously, what's with the V motive at the back of the jersey? Kalau dah letak nama and numbers, would it be just a waste of time having it in the 1st place? I don't know lah....



Some might say, takpe lah...the away kit might look better. Well, if the leaked photo below is true, just choose which one you rather waste your money on. A simple white kit with another V motive in black and white, this time on the sleeves. Another retro look...and no, not the retro look I would want to bring back. Nike really screw us..."It looks cheap" said the missus. Luckily we only have to wear this for 1 season, right?



Walaupun kit ni tak lawa, it is still the kit of Manchester United...my team. I will still wear it with pride walau di mana pun...cehhh. I'm sure we are gonna win trophies with this kit and considering what Everton have to wear in their away games, our kit looks like an Armani suit. You can call it "Lightning Pink" to make is sounds cool and macho...dude, it's still freaking womanly pink!!!



I know only 2 Spurs fan...my bro in-law and a futsal buddy. But for anyone else who support Spurs (sorry guys...seriously, I'm sorry for your team choice..hehehehe), the new kit will be unveiled tomorrow but below is the leak photo. Not bad...no more ugly fluorescent yellow lines.This one pun looks like is going for the retro look too...but good retro.


Can't wait for the season to start cos damn it....I miss live footie!!!

p/s : The pictures are not the property of this blog...

5 comments:

bad.clad.in.black said...

well i like my jerseys with collar, can do the cantona look, spurs jersey without the sponsor is kewl, but the sponsor logo spoiled it, only 2?

Cosmic_GurL said...

Arrgghhh!! my eyes! my eyes! Why so pink???
Btw, ok jer your blog...u nak touch up cam mana lagi?

maszuzu said...

seriously the collar will be the jinx!! i mean why?? why on earth would you need collars?

Red Raven said...

bad.clad.in.black - Hmmm...i prefer without collars. buat sibuk je collar tu.

Cosmic_GurL - apparently everton original colour was pink. but damn this one is uglee.

mas - i dont know...n to see giggs n scholesy in their last season using this...aiyooo. Nike really screwed us. last season was much better than this

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI